Tyrees Tyr

Rapper

Tyrees Tyr

Selvom Tyrees Tyr for nyligt har udgivet sin debut single “Mami” og for mange er en ny artist, har han gennem årene været et bekendt ansigt på den danske musik scene. Han har blandt andet de sidste to år, kørt Danmark tykt og tyndt, som opvarming for kunstneren W’afande.

Måske har du også set ham på diverse scener til Distortion?

Aktiv er et understatement! – Med ny musik og Universal Music i ryggen er Tyrees klar til at vise Danmarks publikum hvad han kan, på egen hånd.

Opvæksten med hans tanzaniske mor og tanzanisk/danske far, har været en sammensmeltning af flere musikalske genrer, hvilket tydeligt bærer præg på Tyrees tyrs musikalske udtryk. her får man alt godt fra posen. Man kan forvente en kombination af pop, trap og RnB smeltet sammen med Tyrees’ eget twist af den “nye wave”.

Her er tale om selvsikker ung herre, som med garanti går ind og levere et overlegent show. Med Tyrees tyr’s egne ord: “Der er ingen regler: Gå amok, eller stå på hænder, gør præcis hvad du vil, så længe du føler musikken.”

Med hans store smil og stilede appeal, bliver hjertet nemt overvundet og man kan roligt forvente et brag af et show leveret med overskud og power.